"Mä kuinka kiittää voisinkaan"

julkaistu ryhmässä Ajankohtaista

Kaustisen Hääkuoron kirkkokonsertti

Tiistaina 25.04.2017 klo 19.00 Vetelin kirkossa

Suurin osa konsertin lauluista on merkittävimpien kaustislaisten kansansäveltäjien Konsta Jylhän ja Wiljami Niittykosken säveltämiä. Sovituksia kuorolle ovat tehneet kuoron aiemmat johtajat Aaro Kentala, Heikki Laitinen ja Jarmo Kotaja. Mukana on myös monta Kaustisen seurakunnan pitkäaikaisen kanttorin ja arvostetun kuoronjohtajan Markku Vuoren tekemää sovitusta ja yksi hänen sävellyksensä. Kreeta Haapasalon Kanteleeni kuuluu olennaisena lauluna hengellisen kansanmusiikkimme perintöön ja Suomen juhlavuoden kunniaksi on paikallaan laulaa myös kansallissäveltäjämme Sibeliuksen Soi kunniaksi luojan.

Ohjelman hinta 10€

Konsertti kuuluu Vetelin kirkkomusiikkiviion ohjelmistoon.

Keikalle

Kaustisen Hääkuoron voit tilata keikalle erilaisissa kokoonpanoissa, kuorona tai pienempinä lauluryhminä. Keikkaa tehdään sekä maallisella että hengellisellä a cappella-ohjelmistolla ja erilaisilla ohjelmistoilla kansanmusiikkiyhtye Tallarin säestämänä.  Laita Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. meille niin ideoidaan yhdessä tarpeisiisi sopiva esitys.

Tukijat

Kaustisen Hääkuoro kiittää ohjelmiston  ja äänitteen valmistamiseen sekä konserttimatkaan saamastaan tuesta seuraavia yhteisöjä:
- Suomen Kulttuurirahaston Keski-Pohjanmaan rahasto
- Kaustisen kunta
- Kortesjärven säästöpankki
- Musiikin edistämissäätiö (MES)

Kirjaudu sisään